Privremeno zatvaranje za promet županijske ceste Ž2219 na području Grada Zagreba, Sljemenska cesta

Privremeno zatvaranje za promet županijske ceste Ž2219 na području Grada Zagreba, Sljemenska cesta

 

Zbog zatvaranja županijske ceste Ž2219, odnosno Sljemenske ceste na području Grada Zagreba na dijelu od objekta Snježna kraljica u smjeru Grada Zagreba, promet se u Strmcu Stubičkom preusmjerava sa Sljemenske ceste na županijsku cestu Ž2220 (Strmec Stubički (Ž2219) – Kraljev Vrh), odnosno na cestu za Kraljev Vrh.

Sljemenska cesta se zatvara za promet, kako je već navedeno, na dijelu od objekta Snježna kraljica u smjeru Grada Zagreba u razdoblju od 15.09.2020. godine do 25.09.2020. godine u vremenu od 08,30 sati do 17,30 sati, a sve radi izvođenja radova uređenja kolnika (glodanje i asfaltiranje nakon završetka radova sabirnog kanala).

Investitor radova je Grad Zagreb. Izvođač radova na uređenju kolnika je tvrtka ZAGREBAČKI HOLDING d.o.o., Podružnica „Zagrebačke ceste“, RJ Ugradnja asfalta, Žitnjak bb. Privremenu regulaciju prometa za vrijeme izvođenja predmetnih radova uspostaviti će tvrtka ZAGREBAČKI HOLDING d.o.o., Podružnica „Zagrebačke ceste“, D. Svetice 48 te će istu održavati i ukloniti.Skip to content